Ponekad se stvarno isplati biti navijač Njukasla

0
198
Foto: Twitter/@premierleague

Njukasl je ušao sa veliki očekivanjima u novu sezonu. Iako, klub nije previše trošio ovog leta, na Sent Džejms Parku se nadaju da bi ove godine mogli da završe u gornjem delu tabele i eventualno se umešaju u borbu za nastup u evropskim takmičenjima.

Krenulo je fanstatično za “svrake” jer su u prvom kolu savladale novajliju, Notingem Forest, sa 2-0. Golove za domaći tim su postigli Fabian Šer i Kalum Vilson.

Nakon nekoliko teških sezona, navijači u crno belim dresovima ponovo uživaju da gledaju svoje momke. Kako i ne bi kada su doživeli pravu revoluciju dolaskom novih vlasnika i Edija Haua na mesto trenera.

Ipak, to nije sve. Jedan od igrača je rešio da pokaže zahvalnost navijačama na sebi svojstven način. Da, naravno da je u pitanju miljenik navijača, Alan Sent Maksiman.

Francuz je nakon meča sa Forestom, prišao navijaču koji je držao francusku zastavu i poklonio mu Roleks koji je imao kod sebe.

Još zanimljivija je činjenica da Sent Maksiman to nije učinio prvi put. Potpuno identičnu stvar je uradio i u decembru 2021. godine kada je takođe jednom navijača poklonio sat koji vredi preko 2000 funti.

Ako je neko zaslužio da uživa u uspesima Njukasla, onda je to Alan zajedno sa navijačima koji ga obožavaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here