Pol Lambert kritikuje novinare: Pišete budalaštine i stvarate nepotreban pritisak

0
686
pol lambert
Photo: itfc.co.uk

Ipsvič zauzima peto mesto na tabeli, ali navijači nisu zadovoljni. Pol Lambert hoda po tankom ledu. Igra su loše i rezultati su daleko bolji od onoga što ekipa prikazuje na terenu. Lambert je sa Ipsvičom prošle sezone završio na 11. mestu i navijači pokušavaju da ga smene od prošle sezone, ali uprava još uvek ne reaguje.

Treda napomenuti, da Pol Lambert ima petogodišnji ugovor sa klubom, koji je potpisao prvog dana ove godine. I verovatno to otežava posao upravi da ga tek tako lako smeni.


Wycombe – Stoke – 0-2 – Malo golova na Adams Parku


Škotski menadžer veruje da su mediji ti koji vrše bespotreban pritisak na igrače i pišu gluposti.

Ipsvič je sinoć remizirao sa Oksfordom odigravši bez golova i upisao drugi remi u sezoni. Pored toga, imaju čak pet poraza.

Kritike sa kojima se ovi momci suočavaju nisu realne. Zadovoljan sam i ponosan kako smo odigrali. Dobijamo zaista nerealne kritike. Vi (mediji) ste to podmetnuli. Ja ne čitam šta vi pišete ili pričate, ali znam da igrači osećaju to. Nije lako, nivo očekivanja u ovom klubu je ogroman, bez dileme. Mnogo negativnih stvari kruži oko kluba. Pakleno mnogo. To nije dobro.

Ne krivim nikoga. Samo kažem da je mnogo negativnih stvari oko kluba. Izgubili smo dve utakmice, ali smo na četiri poena od lidera. To nije loše za ekipu koja ima devet povređenih igrača. Kažete mi je da je četvrto mesto i zaostatak od četiri poena loše?

Traktor Bojsi u narednom periodu, do Boksking deja, imaju neke veoma teške utakmice. Prvo im sledi gostovanje Plimutu, potom meč sa Portsmutom, pa zatim, na papiru, lakši duel sa Bartonom, pre putovanja u Piterboro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here