Gvardiola: Sem Alardajs je genije

0
61
sem olerdajs
Photo: wba.co.uk

Pep Gvardiola će večeras imati priliku da četvrti put u svojoj trenerskoj karijeri odmeri snage sa Big Semom. U prethodna tri puta je slavio. Dva puta ga je dobio dok je Englez vodio Kristal Palas, jednom u prvenstvu i jednom u kupu, i još jednom dok je Sem Alardajs bio na Gudisonu. Ukupna gol-razlika je 11:1 u korist Španca.

Večeras se sastaju prvi put posle skoro tri godine i Gvardiola ima samo reči hvale za kolegu. Pep smatra da je Big Sem genije zbog načina na koji spašava ekipe i u svakom klubu uspe da izvadi gotovo nemoguću situaciju i donese opstanak.


WBA – Manchester City 2&0-3 – Bodovi idu gostima


Sem Alardajs je genije kako uspeva da sve ove timove – kada svi veruju da je situacija izgubljena – preuzme i donese rezultat. Ukoliko se to desi jednom ili dva puta to je sreća, ali ne i u njegovom slučaju, jer je on to uradio ni sam ne znam koliko već puta.

Engleski menadžer vodio je VBA na šest utakmica od dolaska u klub i za sada je pokupio samo četiri boda od mogućih 18. Posle Sitija ide serija utakmica protiv direktnih rivala Fulama i Šefilda gde VBA mora napasti svih šest poena. Protiv Sitija – šta urade urade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here