Paprene cene karata na Krejven Kotidžu za uvodni meč sezone sa Liverpulom

0
155
fulam stadion
Foto: Twitter/@FulhamFC

Nova sezona Premijer lige nam se sve više približava, ekipe su uveliko u trenažnom procesu, započete su turneje i radi se kvalitetno kako bi se uvodno kolo dočekalo sa dostignutim maksimalnim nivoom spremnosti. U susret tom 5. avgustu, neke premijerligaške ekipe su objavile cene karata za prvu rundu, konkretno, govorimo o Fulamu, koji će u svom prvom meču ugostiti Liverpul. Meč je na programu šestog avgusta (subota) od 13 časova i 30 minuta.

Karte su podeljene po sektorima, naravno, u odnosu na sektor i udaljenost od terena, varira i cena. Takođe, nešto su jeftinije karte za one koji su stariji od 65, odnosno mlađi od 17 godina. Najskuplja ulaznica koštaće čak 100 funti i toliko će platiti ljudi koji žele mesto “uz teren”. Nešto jeftiniji je naredni, viši nivo, koji košta 90 funti. Najjeftinija karta je 30 funti i s njom možete na tzv. porodični nivo, odnosno u prostoriju iz koje ćete, zajedno sa svojom porodicom, gledati utakmicu preko televizijskog ekrana.

Jedan od vlasnika sezonske karte je izjavio kako je svoju platio “svega” 365 funti. Dakle, 365 funti za sve mečeve na domaćem terenu u prvenstvu, a 100 funti ukoliko želite pojedinačnu ulaznicu za meč sa Liverpulom? Znamo da su “Redsi” veoma popularan i kvalitetan tim, ali čini li vam se da je ovo malo previše?

Foto: Skrinšot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here