Padi Keni o Ivanoviću: On je je*eno čudovište, nisam hteo da se kačim sa njim!

0
1329
padi keni
Photo: Screenshot

Bivši golman Berija, Šefild Junajteda, KPR-a, Lids Junajteda, Boltona, Ipsviča, Roterama i još nekih klubova, gostovao je u popularnom podkastu “Under The Cosh” gde je otvoreno pričao o svojoj karijeri, Nilu Vornoku, vremenu u KPR-u, devetomesečnoj zabrani igranja zbog dopinga i o mnogim drugim stvarima.  

Padi Keni je imao živopisnu karijeru i on je neko kog je Nil Vornok uvek vodio sa sobom. Konkretno Vornok ga je doveo u svoja četiri kluba: Šefild Junajtedu, Lidsu, KPR-u i Roteramu.

Sheffield Utd – Fulham 1 – Domaćini moraju dobiti ovo!

U podkastu, koji je izašao u dva dela, Keni je pomenuo i Branislava Ivanovića i njegovu snagu. Svi smo zanali da je Bane jak momak i da na terenu izaziva strahopoštovanje, a Padi Keni nam je to potvrdio.

Scena se odigrala posle pobede KPR-a nad Čelsijem 2011. godine.

Oni su izgubili od jebenog malog KPR-a. Bili su besni i sranja su se dešavala. Sećam se da sam ušao u tunel na kraju utakmice. U jednom trenutku okrenuo sam se na levu stranu i čuo viku i galamu. Otrčao sam nazad i sad stojim iznad njih i gledam dole i Ivanović je uhvatio i držao naša dva igrača za glavu. Pogledao sam to i rekao: Jebeš to. Otišao sam u svlačionicu. On je jebeno čudovište. Neću da se kačim sa njim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here