Oštrice blizu tri pojačanja

0
732
šefild junajted
Photo: Twitter/SheffieldUnited

Na Bramal Lejnu su do sada pala dva potpisa, a u narednim danima očekuju se još tri.

Aron Ramsdejl i Ves Foderingam pojačanja su među stativama u ekipi Krisa Vajldera. Sada kada je rešeno pitanje na golu, engleski menadžer okreće se igračima u polju.

Šefild intenzivno radi na potpisima trojice igrača. Prema pisanju medija na Ostrvu Oliver Bjurk iz Vest Bromviča i dvojac Derbija Džejden Bogl i Maks Lou blizu su Bramal Lejna.

Šefild će Vest Bromviču za Olivera Bjurka dati Kaluma Robinsona koji je prošlog leta došao iz Prestona, ali je drugi deo sezone proveo upravo na Hotornsu na pozajmici, gde je odigrao 16 utakmica i postigao tri gola. 23-godišnji Bjurk je pre četiri godine u transferu vrednom skoro 15 miliona funti prešao iz Notingema u Lajpcig. Međutim, nije se snašao u nemačkom timu i posle godinu dana ga je kupio VBA. Bio je pozajmljivan Seltiku, a prošlu sezonu je proveo u Alavesu gde je odigrao 31 utakmicu.

Dvojac iz Derbija Jorkširce će koštati oko 10 miliona funti. Džejden Bogl i Maks Lou ponikli su u Derbiju i igraju na bekovskim pozicijama. Bogl desno, Lou može na obe strane. U prošloj sezoni Lou je odigrao 29 utakmica u Čempionšipu, Bogl 37.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here