“On je kao Mesi od pre osam ili devet godina”

0
471
Foto: Skrinšot

Danas je apsolutno sve na Ostrvu u znaku velikog derbija 32. kola PL, koji bi vrlo lako mogao da odluči šampiona za ovu sezonu. Od 17 časova i 30 minuta gledaćemo okršaj dve nesumnjivo najkvalitetnije ekipe u Engleskoj – Pep protiv Gvardiole, Salah protiv De Brujnea, Etihad protiv “Redsa”.

Od jutros su društvene mreže prepune emisija specijalno namenjenih za najavu/komentarisanje današnje utakmice. Nekadašnji fudbaler Kristal Palasa, koji je za tim sa Selhursta odigrao skoro 300 mečeva, Klinton Morison, bio je specijalni gost na “Skaju”, te je baš na stadionu na kojem će se i odigrati današnji duel iznosio svoja viđenja ishoda današnjeg susreta. Posebno lepe i jake reči je imao za Mohameda Salaha, nesumnjivo prvu zvezdu Liverpula.

OKTAGONBET NUDI BROJNE SPECIJALE ZA DANAŠNJI OKRŠAJ – PRVI GOL, CRVENI KARTON, PENAL?!

Po mom mišljenju, niko nije ni blizu Salaha kada pogledamo napadački učinak. On je fantastičan igrač, neki od golova koje je postigao podsećaju na pogotke Lionela Mesija od pre osam ili devet godina. Spektakularni golovi su to bili. Liverpulu će biti baš teško da ga zameni, iako je Diaz izuzetan talenat. Salah je naprosto njihov glavni čovek. Vidim da ljudi dovode pod znak pitanja njegovo prisustvo na današnjem meču. Naravno da će igrati, ovo je idealna prilika da pokaže svoju formu. Garantujem vam da će Salah odigrati fantastičnu utakmicu danas – rekao je Morison.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here