Obamejang pričao o F1, ali je morao da se dotakne i Arsenala

0
363
Foto: Twitter/@Arsenal

Nekadašnji napadač Arsenala, Pjer-Emerik Obamejang, viđen je u Monte Karlu, gde će se uskoro održati trka za Veliku nagradu Monaka. Gabonac je u dao kratak intervju u kojem je pričao o svojoj ljubavi prema F1, ali je naprosto morao da se dotakne i Arsenala, odnosno činjenice da su “Tobdžije” ostale bez LŠ za narednu sezonu.

Monako je jedna od najboljih trka na svetu, zato sam ovde. Da, Arsenal je bio baš blizu plasmana u LŠ ove sezone. Mislim da su mnogo napredovali, osećam se pomalo tužno, jer sam želeo da se plasiraju. Imam mnogo prijatelja tamo, želim im sve najbolje u narednoj sezoni. Mislim da je generalno dobra stvar što su se uopšte vratili na evropsku scenu, nadam se da mogu i da osvoje takmičenje – rekao je Auba.

Svi se sećamo načina na koji se Gabonac rastao sa Arsenalom, a sada nastupa za Barsu u kojoj je doslovno proigrao i ponovo postao “onaj stari”. Evidentno je da nešto nije funkcionisalo u periodu dok je on bio lider ekipe, ne samo na terenu, već i u svlačionici. Ipak, lepo je znati da Auba želi puno uspeha svojim bivšim saigračima i klubu u kojem je proveo čak pet sezona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here