Problem za Farkea, dvojac mora na dužu pauzu

0
613
danijel farke
Photo: canaries.co.uk

Sve je duža i duža lista povređenih igrača u Noriču. Danijel Farke je pred velikim problemima.

Pobedom protiv Mildzbroa u subotu, Norič je izbio na čelo tabele Čempionšipa. Međutim, na tom meču ostali su bez dva igrača kojima sledi duža pauza.

Džordan Hjudžil, koji je počeo meč kao prvi napadač ispred Temua Pukija, doživeo je povredu ramena i zamenjen je na poluvremenu. Danijel Farke je posle meča izjavio da su povređeni ligamenti ramena i da je on sigurno van terena bar tri nedelje, ali ukoliko bude bilo potrebno da ide na operaciju, izostanak će biti znatno duži.


Stoke – Norwich City 3+ – Golovi na Bet365 stadionu!


Drugi problem je vezista Keni Meklin. On je ušao sa klupe u drugom delu, ali se na kraju meča požalio na problem sa kolenom. Pregledima je utvrđeno da i kod njega postoji oštećenje ligamenata i da će sigurno biti bar šest nedelja van terena. Potencijalni odlazak na operaciju značio bi odsustvo bar pet meseci.

Norič je tokom leta odradio veoma dobar prelazni rok. Doveli su mnogo pojačanja, malo odlazak je bilo i duga klupa je ono što ih spašava u ovom trenutku. Treba napomenuti da su van terena još i Beli Mumba, Ćavi Kintila, Tod Kantvel, Kiran Douel, kao i Onel Ernandez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here