Norič bez 11 igrača dočekuje Koventri: Puki i Krul poslednje povrede, Farke nema nijednog napadača!

0
806
temu puki
Photo: Twitter/NorwichCityFC

Neverovatno je šta se sve dešava Noriču u poslednje vreme.

Pisali smo o povredama Džordana Hjudžila i Kenija Meklina, koji će nekoliko nedelja biti van terena. Od ranije van tima su i Onel Ernandez, Kiran Dauel, Ćavi Kintila, Beli Mumba, kao i Tod Kantvel, a danas je Danijel Farke saopštio nove loše vesti.


Norwich – Coventry X2 – Gosti koriste probleme domaćih?


Nemački menadžer potvrdio je da će Temu Puki propustiti sutrašnju utakmicu protiv Koventrija, kao i da postoji velika verovatnoća da će biti van tima za gostovanje Lutonu u utorak uveče.

Posle povreda dva važna napadača, Farke sada na raspolaganju nema nijednog zdravog napadača, jer je od ranije van terena i mladi Adama Idah, koji se povredio tokom poslednje reprezentativne pauze i neće igrati do kraja januara. Menadžer Noriča razmatra da krilni fudbaleri Premislav Plaketa ili Marko Stiperman igraju najisturenijeg, a opcija je i 19-godišnji Džoš Martin koji je sakupiio 80 minuta fudbala u dve utakmice u prvenstvu.

Problemima tu nije kraj. Potvrđeno je, takođe, da će i prvi golman Tim Krul biti odsutan tri nedelje zbog povrede mišića zadobijene u utorak protiv Stouka, dok je Emilijano Buendija suspendovan zbog crvenog kartona u istoj utakmici.

Danijel Farke, zvanično, ne može da računa na 11 igrača i verovatno će morati omladincima da popunjava protokol za sutrašnji meč protiv Koventrija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here