Navijači Engleske u Kataru = “must see” sadržaj

0
375
Foto: Skrinšot

Dobro smo upoznati sa činjenicom da je Svetsko prvenstvo u fudbalu najveći sportski događaj u svetu. Baš kao takav, privlači navijače iz gotovo svih delova zemaljske kugle, ponajviše ih imaju učesnici samog Mundijala, ali tu su i oni koji su naprosto došli da gledaju utakmice i uživaju u ambijentu, bez obzira na to što se njihova rodna zemlja nije plasirala na SP.

Navijači Engleske su oduvek bili specifična i posebna tema, a ni ova epizoda u Kataru nije izuzetak. Od prvog dana i utakmice sa Iranom, pa sve do sada, pojavljivalo se bezbroj komičnih, zanimljivih i neobičnih fotografija i video snimaka na društvenim mrežama, a čiji su glavni akteri bili baš Englezi. Mi smo odlučili da izdvojimo nekoliko “ludorija” koje su se najviše istakle, stoga uživajte u nastavku teksta!

Najskoriji primer je intervju sa jednim engleskim navijačem, koji se nalazi u grupi i odgovara na pitanja koja mu se postavljaju. Na ono čuveno “šta očekuje od svoje reprezentacije”, odgovorio je sa još poznatijim “It’s coming home”, a onda je odlučio da umeša i neke druge faktore rečenicom koju nećemo ponavljati, niti ubacivati isečak, ali ga vrlo lako možete pronaći na tviteru.

Bilo je tu još zanimljivih intervjua, ali i fotografija sa stadiona u Kataru koje su obišle svet, poput recimo ovakvih.

Tu su i dobro poznati srećnici koji su imali blizak susret sa jednim šeikom.

I za sam kraj, odmah po početku Svetskog prvenstva, ovo je bio jedan od prvih snimaka koji je počeo da kruži društvenim mrežama. Naravno, ko drugi nego Englezi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here