Nacionalna liga objavila raspored

0
800
trofej nacionalne lige
Photo: Twitter/TheVanaramaNL

Peti rang takmičenja u Engleskoj, popularna Nacionalna liga, ovog popodneva je objavila raspored za utakmice naredne sezone.

Za razliku od prva četiri ranga u Engleskoj koja kreću ovog vikenda, peti i šesti rang počinju početkom oktobra.

Nacionalna liga startuje u subotu 3. oktobra, dok sezona u Nacionalnim ligama sever i jug kreće tri dana kasnije u utorak 6. oktobra.

Peti rang je svake godine sve jači i interesantniji. Ove sezone imaćemo Maklsfild Taun koji je došao iz Lige 2, kao i Kings Lin i Vildston koji su kao šampion šestih liga po prvi put u ovom rangu takmičenja. Tu su i stari znanci Altrinčam i Vejmut koji su bili pobednici plej-ofova na severu i jugu.

Prvo kolo donosi interesantne mečeve, pa tako imamo duel novajlija Altrinčama i Vejmuta, Kings Lin Taun je domaćin Jeovilu, dok je i Vildston dobio veliku čast da u prvom kolu ugosti Česterfild. Maklsfild ponovni život u petom rangu započinje protiv Bromlija. Interesantniji mečevi prvog kola su Reksam – Boram Vud i Voking – Solihal Murs. Najveći favoriti za prvo mesto Stokport i Nots Kaunti gostuju u prvom kolu. Stokport Torkiju, Nots Kaunti ide na medgan Doveru.

Photo: Twitter/Vanarama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here