Na Vembli preko Španije – navijač Sanderlenda zna zašto

0
143
Foto: Twitter/@SunderlandAFC

Fudbaleri Sanderlenda će, u velikom finalu plejofa Lige 1, ukrstiti koplja sa ekipom Vikomba. Meč je na programu 21. maja, na Vembliju, od 16 časova, a pobednik će obezbediti plasman u Čempionšip. Pred ovaj meč se na društvenim mrežama pojavila krajnje neobična priča o jednom navijaču Sanderlenda, koji je isplanirao svoj put na utakmicu, ali ne baš onako kako bismo svi to zamislili “na prvu loptu”.

POSLEDNJE KOLO PREMIJER LIGE – KLADI SE U OKTAGONBETU!

O čemu se radi? Naime, on je odlučio da na Vembli otputuje preko Španije, jer je izračunao da će mu to biti jeftinija varijanta, nego da koristi voz ili autobus do Londona. Inače, Džejms Dželi, pomenuti gospodin, svoje putovanje će započeti iz Njukasla, koji je udaljen oko 400 kilometara od prestonice. On će prvo leteti avionom do španskog ostvra Minorka, koje se nalazi u Sredozemnom moru. Tu će prespavati u hostelu i zatim uhvatiti prvi let za Stensted, lokalni aerodrom u Londonu. Celokupna avanutra bi ga koštala, prema njegovoj proceni, oko 51 funtu.

Kako je sam izjavio, raspitao se i saznao da bi ga povratna autobuska/vozna karta izašla preko 200 funti, dok su letovi na direktnoj relaciji Njukasl-London veoma skupi, oko 160 funti u jednom pravcu. Džejms će tako stići u petak u London, veče pre velike utakmice, a biće smešten kod rođaka, koji bi i trebao da ga pokupi sa aerodroma i odveze do grada. Vredi napomenuti i da je gospodin Dželi otac dvoje dece, te da je svoj plan kojim će uštedeti mnogo novca pokazao svojoj verenici Viktoriji. Par je planirao venčanje u avgustu, a ona je na čitavu ovu situaciju rekla: “On je lud”.

Foto: Skrinšot

Na Vembli preko Španije, zašto da ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here