Murinjo ljut: Zašto u Velsu radi Arsenalov trener?

0
165885
žoze murinjo
Photo: Twitter/SpursOfficial

Žoze Murinjo opet blista svojim izjavama. Kao po navici. Ovog puta Portugalac se dodakao ljutog rivala Arsenala i njihovog trenera.

Jedan od arsenalovih trenera Albert Stivenberg uporedo radi i u reprezentaciji Velsa i to je ono što smeta Murinju pred reprezentativnu pauzu. Geret Bejl se vratio u nacionalni tim nakon što je propustio oktobarske utakmice, a Žoze smatra da krilni igrač još uvek nije dovoljno spreman i da ne smeju da previše rizikuju sa njim.

Bejl je bolji i bolji i osećam da može da igra svih 90 minuta, ali nije reč o tome da li može da igra ili ne, reč je o tome kako kontrolišete situaciju i vodite računa o tome da bude zdrav. Zbog činjenica da je jedan od trenera u Velsu zapravo Arsenalov trener ne osećam se udobno. Iskreno, uopšte se ne osećam prijatno povodom toga. Nacionalni timovi moraju imati trenere koji će raditi isključivo za njih, a ne trenere koji će raditi za ostale klubove.

Ono što najviše brine Žozea Murinja je to što Rajan Gigs neće biti sa reprezentacijom zbog skandala sa njegovom devojkom. U njegovom odsustvu Rob Pejdž će voditi tim, dok će mu pomenuti Stivenberg biti “desna ruka”. Pored Gereta Bejla, i Ben Dejvis i Džo Rodon su pozvani u reprezentaciju Velsa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here