Užasno popodne za golmane u EFL, Milvolov blistao

0
767
Photo: Screenshot

Na dva susreta juče popodne imali smo neverovatne greške golmana. Konkretno mislimo na golmana Milvola Bartoša Bialkovskog i Mensfilda Marek Šteka.

Milvol je preokrenuo i pobedio Vikomb na Adams Parku sa 1:2, ali košmarno popodne imao je poljski golman. Bialkovski je nepotrebno driblao u 9. minutu i dozvolio Skotu Kašketu da ubaci loptu u praznu mrežu. Milvol je u međuvremenu izjednačio, a Poljak je imao neverovatnu sreću pri rezultatu 1:1.

Svi znamo kakvu levicu ima levi bek Vikomba Džo Džejkobson i da mu uopšte nije strano da postiže golove direktno iz kornera. E pa, izgleda da Bialkovski to nije znao.

Džejkobson je pogodio mrežu direktno iz kornera, ali je sudija gol poništio. Zašto? Zbog navodnog faula nad golmanom?!?! Niko nije mogao da veruje šta je sudija dosudio.

Milvol je uspeo da preokrene, dođe do tri boda i spasi 33-godišnjeg poljskog golmana.

Golman Milvola uspeo je da se izvuče i ne primi gol iz kornera, ali golman Mensfilda nije. Marek Štek imao je košmarno popodne protiv Bredforda. Tri puta je vadio loptu iz mreže, ali prvi gol koji je primio ide njemu na dušu. Konor Vud je izveo korner sa leve strane, lopta je išla pravo u gol, Štek je pokušao da je izbaci, ali umesto toga je ubacio u svoju mrežu. Posle toga, Mensfild se potpuno raspao.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here