Mark Varbarton pred otkazom, KPR već spremio zamenu?

0
79
mark varbarton
Photo: Twitter/QPR

Rezultati su veoma loši na Loftus Roudu.

Posle 22 kola KPR je 20. na tabeli Čempionšipa sa samo četiri pobede i 21 osvojenim bodom. Sa samo dva boda prednosti u odnosu na opasnu zonu, može se reći da će se ekipa boriti za grčeviti opstanak do kraja. Kada pogledamo ko je sve otišao iz ekipe pred start sezone, možda i nije neočekivano. S obzirom da su ostali bez Džordana Hjudžila i Eberečija Ezea koji su bili zaslužni za polovinu golova Policajaca.

Zamene koje je Varbarton dovodio tokom leta nisu se pokazale kao dobre, a posebno je problem u odbrani koja je jedna od slabijih u ligi. Zbog svega toga 58-godišnjem menadžeru se opasno drma klupa i mogao bi uskoro da napusti klub.

Prema pisanju engleskih medija KPR bi da postavi Tima Šervuda za njegovog naslednika. Les Ferdinad, koji je direktor fudbala u KPR-u, je veoma blizak sa Šervudom i on mu je prvi pik da nasledi Varbatona na klupi.

KPR je bez pobede u poslednjih devet utakmica. Jučerašnja utakmica sa Lutonom je odložena, a naredni meč je na programu sledećeg vikenda kada u goste dolazi Fulam u FA kupu, potom Vikomb u prvenstvu. Možda bi naredna dva susreta mogla biti presudna za Marka Varbartona, koji je na klupi KPR-a od leta 2019. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here