Maksiman prozivao saigrače pa se izvinjavao

0
722
alan sent maksiman
Photo: Twitter/NUFC

Alan Sent Maksiman je bio u centru pažnje ovog vikenda. Ono što je loše po njega jeste da nije bilo u pitanju njegovo izdanje na terenu već postupci van njega.

Nedavno je u intervjuu za francuske medije, prozivao svoje saigrače i rekao indirektno kako nisu dovoljno dobri.

Onog dana kada budem imao dovoljno sposobnog igrača sa dobro završnicom, imaću 10 ili 15 asistencija po sezoni i to će potpuno promeniti način na koji me ljudi gledaju – izjavio je igrač “svraka”.

U poslednje vreme, Alan je često bio na meti kritika jer je na 32 meča za Njukasl postigao samo pet golova i četiri asistencije. Njegova izjava je samo dodatno podgrejale te kritike.

VOTFORD – EVERTON ki 2 (1.90)

Ipak, Edi Hau je izjavio za Skaj Sports kako je Francuz nakon toga došao kod njega i objasnio čitavu situaciju i izvinio se za sve što je rekao.

Verovatno ćete morati da pitate njega šta je tačno mislio ali ne verujem da je to bila kritika njegovih saigrača. Prihvatio sam i bio sam srećan njegovim objašnjenjem. Ni na koji način nije želeo da našteti jedinstvu koje smo napravili. Razgovaraću i sa ekipom kako bi bili sigurni da ne bude nesporazuma – rekao je Hau.

Sent Maksiman ima fantastične predispozicije da postane vrhunsko krilo u Premijer ligi ali za sada mu to ne polazi za rukom. Navijači na Sent Džejms Parku ga obožavaju i nema sumnje da će naredne sezone biti samo još bolji nego ove.

Njukasl će svoj naredni meč odigrati za sedam dana pred svojim navijačima protiv ekipe Arsenala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here