Big Sem je poslednji pokorio Enfild

0
694
sem olerdajs
Photo: wba.co.uk

Sem Olerdajs zna kako pobediti na ovom stadionu.

Liverpul je trenutno rekordnih 66 premijerligaških utakmica bez poraza na Enfildu. Na svom stadionu igraju sa tolikim samopouzdanjem da im ni nedostatak navijača ne pravi nikakav problem, a mnogi timovi ovde izgube i pre nego što izađu na teren.

Pomenuta serija Liverpula traje tri i po godine, još od 23. aprila 2017. godine. Tog dana Kristal Palas je savladao Liverpul sa 1:2, golovima Kristijana Bentekea i ono što je interesantno – Sem Olerdajs je tada vodio Palas.


Liverpul – WBA X2 – Može li Big Sem do senzacije?


Big Sem je poslednji trener koji je pobedio Liverpul i Jirgena Klopa na Enfildu i danas je ponovo gost u izuzetno teškoj misiji da bude i prvi koji će prekinuti neverovatnu seriju.

VBA je apsolutni autsajder danas. Skoro da im se ne daju nikakve šanse da mogu i do boda. Sem Olerdajs se nije proslavio u prvom meču na klupi novog kluba. Izgubio je lokalni derbi od Vile na Hotornsu sa 0:3 i ostao bez Džejka Livmora koji će zbog isključenja preskočiti današnje gostovanje.

Pritom, Vest Bromvič je, uz Šefild Junajted, jedini tim koji još uvek nije pobedio na gostovanju ove sezone. Tri boda danas bili bi ravni senzaciji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here