Liga 2 – Pregled 26. kola

0
111
tranmer rovers
Photo: facebook.com/trfcofficial

Samo šest utakmica odigrano je preko nedelje. Krouli je igrao u FA kupu, dok su druge utakmice odložene mahom zbog snega.

Videli smo 15 golova, što i nije loš prosek, 2,5 po meču.

Morkamb je napravio malo iznenađenje i pobedio Eksiter na Sent Džejms Parku sa 0:2. Bila je to druga vezana pobeda za ekipu Dereka Adamsa koja se probila do trećeg mesta, na samo bod od lidera. Tranmer je na svom terenu savladao Herogejt sa 3:2 i došao do treće uzastopne pobede u prvenstvu. Džejms Von je dodao nova dva gola. Ukupno četiri na poslednje tri utakmice i nalazi se u odličnoj formi. Herogejt je nastavio sa veoma lošom serijom rezultata i ako pogledamo poslednja dva meseca, samo su Port Vejl i Grimzbi slabiji od njih.

Mart Truman je preporodio Bredford u svom privremenom mandatu na klupi. Poveo je Bantamse do sedmog meča bez poraza, pobedom na gostovanju Sautendu sa 1:3. Deni Rou je čitav meč maltretirao golmana domaćih Marka Okslija i na kraju je i zatresao mrežu, drugi put od kada je došao u klub. Jorkširci su skočili na +7 u odnosu na zonu ispadanja, dok je Sautend trećim vezanim porazom ostao poslednji sa -2 od Stivenidža.

Čeltenam je, konačno, posle sedam utakmica pobedio. Na svom terenu bili su bolji od Oldama sa 2:0, dok su Stivenidž i Kolčester odigrali bez golova. Kolčester je osam utakmica bez pobede i imaju samo dve još od novembra meseca.

Tim kola:

Eksiter Siti – Morkamb 0:2 (Adam Filis 9 PEN, Kol Stokton 66)

Skantorp Junajted – Port Vejl 2:0 (Rajan Loft 26, 32)

Stivenidž – Kolčester Junajted 0:0

Sautend Junajted – Bredford Siti 1:3 (Elvis Bvomono 31 – Geret Evans 23, 74, Deni Rou 57)

Čeltenam Taun – Oldam Atletik 2:0 (Endi Vilijams 54, Alfi Mej 83)

Tranmer Rovers – Herogejt Taun 3:2 (Džejms Von 36 PEN, 53, Keine Vuleri 51 – Džoš Mekpejk 25, Džoš Marč 72)

Tabela:

Photo: Screenshot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here