Navijači su se vratili, Li Bojer ih je kritikovao

0
1516
li bojer
Photo: Twitter/CAFCofficial

Sinoć su istekle mere koje su uvedene u Britaniji pre mesec dana i navijači su mogli da se vrate na stadione. Naravno, u ograničenom broju i samo u oblastima gde je to dozvoljeno.

Na stadionu Lutona bilo je 1,000 navijača, šestoligaški okršaj između Sautporta i Farslija gledalo je 800 navijača, dok je na Valiju, gde su se sastali Čarlton i Milton, bilo 2,000 ljudi.


Barnsley – Bournemouth 2 – Trešnjice su bolji tim


Čarltonu ni to malo navijača nije pomoglo, jer su poraženi od MK Donsa 0:1. Svi su dočekali povratak navijača, ali ne i Li Bojer. Menadžer Čarltona ih je kritikovao, jer, kako kaže, mogli su da budu malo pozitivniji umesto što su zviždali timu.

Srećan sam što sam ih video, ali voleo bih da su malo pozitivniji. Nije ih bilo baš dugo na tribinama, ali mogli su da stanu iza tima i da ga podrže. Zato što smo igrali tešku utakmicu u subotu protiv Ipsviča i kada igramo kod kuće potrebno je da podrže igrače i da ih poguraju kada ne igraju dobro. Ali, srećan sam što su se vratili, jer su nam nedostajali. Ali, želeo sam da su bili malo glasniji u podržavanju ovih momaka. I pored toga što ih je bilo samo 2,000 očekivao sam da će pevati non-stop i da će podržati tim. Ali, to nije bio slučaj večeras. Bilo je veoma tiho, sem nekoliko zvižduka, i to nisam očekivao večeras.

Čalrton je ostao četvrti na tabeli Lige 1 sa 26 poena, i u narednom kolu gostuju Šruzberiju.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here