Lampard kreće u kupovinu – sledeća stanica je baš Stamford Bridž

0
274
Foto: www.evertonfc.com

Fudbalski klub Everton će definitivno morati da se pojača za narednu sezonu, kako im se ne bi ponovila katastrofa koju su doživeli u prethodnoj. Borba za opstanak svakako nije opcija za “Karamele”, a Frenk Lampard ima ideju gde bi mogao da pronađe svoje prvo pojačanje – baš na mestu za koje je posebno vezan, na Stamford Bridžu.

Konor Galager je meta Evertona, kratko i jasno. Kako prenosi “Mail”, Frenki će pokušati da iskoristi svoju povezanost sa Čelsijem, kako bi izdejstvovao eventualni transfer Galagera na Gudison. Takođe, meta “Plavaca” je i Ben Gilmor. Obojica su prošle sezone proveli na pozajmicama, Galager je igrao fenomenalnu u dresu Palasa, dok je Gilmor imao (nešto) manje uspeha sa Noričem.

Everton žudi za kreativnim i kvalitetnim veznjacima, a njihova prednost u celoj situaciji bi mogla da bude baš činjenica da ni Galager, a ni Gilmor, nemaju zagarantovano mesto u Čelsiju. Štaviše, budućnost na Bridžu im je pod velikim znakom pitanja. Everton je finansijski dovoljno obezbeđen da dovede obojicu, ukoliko za to bude potrebe. Sve zavisi sada od Tuhela i vizije Nemca, odnosno, da li Tomas vidi Galagera i Gilmora kao legitimne igrače u klubu, ili će ponovo uslediti neke pozajmice? Na Gudisonu su spremni i čekaju, baš kao i mi.

Foto: www.premierleague.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here