Lambert siguran da 99% odlazi iz Ipsviča ako dođe do prodaje kluba

0
50
pol lambert
Photo: itfc.co.uk

Pisali smo juče da je američki investitor Bret Džonson zainteresovan da kupi Ipsvič Taun od Markusa Evansa za 17,5 miliona funti. Evans već nekoliko meseci traga za potencijalnim kupcem i sve je veoma blizu kompletiranja.

Ukoliko dođe do promene vlasničke strukture, to praktično znači da će i Pol Lambert napustiti mesto menadžera. Mediji pišu da je Pol Kuk želja novog vlasnika i da će on preuzeti posao Lambertu čim dođe do kompletiranja kupove.

Pol Lambert, koji je pod velikim pristiskom u Ipsviču, popravio je rezultate i upisao je dve pobede protiv Hala i Donkastera, dva tima iz top 6. Ipak, i pored tih boljih rezultata izjavio je da je 99% siguran da će otići iz kluba.

Kada sam došao jutros, Pol Kuk je sedeo u mojoj kancelariji. Našalio se Lambert. Siguran sam 99% da neću biti ovde kada dođe do promene vlasnika. Neće biti važno da li ćemo u tom trenutku biti prvi na tabeli, u 99% slučajeva menadžer odlazi. To je fudbal.

Lambert je u Ipsviču od oktobra 2018. godine. Sa njima je ispao u Ligu 1. Prošle sezone završio je sezonu na 11. mestu u trenutku prekida prvenstva, dok su ove 8. na tabeli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here