Korona i problemi: Odložen meč u Akringtonu; Barnet igra bez desetorice; odlaganja i u nižim ligama

0
1424
akrington stenli stadion
Photo: Twitter/ASFCofficial

Korona virus nastavlja da pravi probleme u nižim ligama. Pisali smo ranije ovog jutra da je Nots Kaunti primoran da preda meč četvrte runde kvalifikacija FA kupa protiv Kings Linga i odloži naredna dva ligaška meča.

Problemi sa virusom nastavili su da pogađaju i ostale klubove. Susret Lige 1 između Akrington Stenlija i Bristol Roversa odložen je jer je osam igrača domaćeg tima pozitivno na korona virus. Iz Akringtona su objavili da je i jedna osoba iz štaba zaražena i da je utakmica morala biti odložena jer nisu imali dovoljno igrača.

Cheltenham – Mansfield 1 – Sve ukazuje na čist kec

Pored toga, ima i još problema u FA kupu. Petoligaš Barnet još uvek muči muku sa pozitivnim igračima. Njihov prošlonedeljni duel sa Hartlpulom u ligi je odložen, a za meč FA kupa sa Lejstonom verovatno će igrati bez 10 prvotimaca. I pored silnih izostanaka nisu hteli da predaju meč i nadaju se da će se on odigrati, ali će biti mnogo oslabljeni protiv sedmoligaša.

Još dva meča Nacionalne lige sever odložena su zbog korona virusa. Gejtshed i Jork odložili su svoje utakmice sa Glosterom i Herefordom, jer je veliki broj njihovih fudbalera bio pozitivan na virus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here