Konte veruje u svog igrača – Navijači se nadaju novom Bareli

0
147
Foto: Twitter/@SpursOfficial

Od kako je došao u Totenhem, Antonio Konte je zavrnuo rukave jer shvatio da ga očekuje dosta posla u severnom Londonu. Klub i igrači su dobili dosta kritika od Italijana i to sasvim zasluženo.

TOTENHEM – NORIČ 1&D2+ (1.70)

Ipak, jedna od retkih stvari koje je Konte imao da pohvali jeste igra Olivera Skipa. Nakon pobede nad Brentfordom, menadžer je imao samo reči hvale za svog veznog igrača.

– Skipi je odigrao sjajan meč. Veoma je mlad i ima prostora za napredak. Odigrao je utakmicu visokog intenziteta sa puno strasti. Mislim da mogu da ga unapredim dosta kada je u pitanju tehnika i posed lopte. Govorimo o veoma bitnom prospektu. Srećni smo sa njim – rekao je Italijan.

Navijači se nadaju da bi Konte od Skipa mogao da napravi “novog Barelu”, odnosno da bi ga podigao na nivo na kom se italijanski igrač nalazi sada. Kada je Antonio došao u Inter, za njim je doveden i Nikola Barela iz Kaljarija. Tada je golobradi Italijan predstavljao talenat ali je moralo da se radi dosta sa njim kako bi bio na trenutnom nivou.

Imao je jednu od ključnih uloga u osvajanju Skudeta prošle sezone sa Interom kao i u osvajanju Evropskog prvenstva sa “azurima”. “Pevci” zato i imaju nadu da bi Konte mogao od Olivera Skipa da napravi igrača koji bi predvodio vezni red Totenhema u narednim godinama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here