Konte pozvao tri igrača ranije na pripreme

0
431
Foto: Twitter/@SpursOfficial

Antonio Konte i njegov stručni štab su pozvali tri igrača da se ranije vrate u trening kamp i počnu sa pripremama. U pitanju su Oliver Skip, Met Doerti i Džafet Tanganga.

Pomenuti trio je propustio kraj sezone 2021/22 zbog povreda što je Konteo zadalo dodatne glavobolje pred kraje sezone kada je u pitanju izbor tima.

Ipak, kako su sva trojica potpuno oporavljeni, Italijan ih je pozvao da se pojave na treninzima već narednog ponedeljka kako bi se vratili lakše u trenažni proces.

Skipov poslednji meč je bio krajem januara kada je bio primoran da pauzira zbog povrede karlice. Nakon toga je otišao na operaciju dok je takođe i potpisao novi ugovor sa „pevcima“ uprkos tome što je povređen.

Tanganga je povredio koleno zbog kog je otišao na operaciju u martu. Iako Antonio nije previše računao na njega u toku prethodne sezone, smatra da defanzivac zaslužuje šansu da se kroz predsezonu izbori za svoje mesto u timu.

Doerti je takođe bio primoran da pauzira pred kraj sezone. On je povredio ligamente kolena u aprilu na meču protiv Aston Vile. Irac je bio u sjajnoj formi i veliki hendikep je bio njegov izostanak na poslednjih nekoliko mečeva.

Ova tri igrača će tako već u ponedeljak biti u Londonu dok se ostatak fudbalera, koji nisu imali reprezentativne obaveze, očekuje nedelju dana nakon toga. Kada se svi igrači vrate, Totenhem će započeti svojeje pripreme i otputovati u Južnu Koreju gde ih očekuju dve utakmice protiv Sevilje i najboljih igrača južnokorejske lige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here