Konte još više veruje u Totenhem, posebno u jednog igrača

0
485
Foto: www.premierleague.com

Menadžer Totenhema Antonio Konte zadovoljan je što je ekipa napredovala i što se nalazi na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Posle četiri poraza u pet utakmica početkom godine, Totenhem je u poslednjih šest mečeva u Premijer ligi ostvario pet pobeda pa je četvrti na tabeli, na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Moramo da nastavimo da igramo onako kako igramo u ovom periodu, posle napornog rada mnogo smo napredovali. U prošlosti smo pobedjivali u utakmicama, ali sada počinjem da vidim zrelost u mojoj ekipi, čvrstinu i samopouzdanje da u svakom meču pokušavamo da osvojimo tri boda. U ovoj ligi svaka utakmica je veoma teška, ali u poredjenju sa prošlim utakmicama, moja ekipa je mnogo napredovala i lakše joj je da se suprotstavi protivnicima. Važno je i to što sam imao više vremena da radim sa igračima. Ne treba zaboraviti da sam došao u novembru i nisam proveo sa ekipom onoliko vremena koliko su proveli drugi treneri sa svojim ekipama. Nisam imao ni pripreme da izgradim ekipu sa igračima koje sam želeo da dovedem na leto – rekao je Konte.

VEST HEM – LION 1 (2.18)

On smatra da je pravo vreme da fudbaler Hari Kejn pokaže da je jedan od najboljih napadača u istoriji.

Mislim da Hari Kejn zaslužuje važno mesto u svetskom fudbalu. Hari je u pravim godinama da pokaže da može da bude jedan od najboljih na svetu, takođe i u istoriji. On to već radi, pošto je postigao mnogo golova za klub i reprezentaciju, gde je kapiten. U pravim je godinama da se konsoliduje i da bude jedan od najboljih na svetu sigurno. Njegova uloga nije tipična jer je ‘devetka’, ali može da postane ‘desetka’ zbog svog kvaliteta. Može da pošalje loptu gde god želi, a mi maksimalno pokušavamo da iskoristimo ono što on može da uradi – rekao je Konte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here