Kin je za njega sveštenik – Arsenalov Nemac krenuo testerom na komšiju!

0
168
Foto: www.arsenal.com

Kako su preneli mediji u Nemačkoj, nekadašnji golman Arsenala, Jens Leman je oštetio krov svom komšiji koristeći motornu testeru.

Leman, koji je odigrao preko 200 mečeva za “tobdžije” i koji je bio deo “nepobedivih” u sezoni 2003/04, je već duže vreme u svađi sa svojim komšijom oko zemljišta, kako prenosi Bild.

Pedesetdvogodišnjak je kupio kuću na jezeru Starnberg u Bavariji još dok je igrao za Arsenal. Platio ju je 4,2 miliona funti 2007. godine.

Kuća ima neverovatan pogled na Alpe ali je Jens bio uskraćen za to nakon što je njegov komšija sagradio garažu. Nakon što je to video, Leman je otišao sa testerom da popriča sa svojim komšijom.

Kao što je već navedeno, sukob njih dvojice traje već duži vremenski period a nemački golman je već nekoliko puta optuživan za pravljenje štete na tuđoj imovini.

Ipak, ono što nije očekivao jeste činjenica da je komšija ovog puta imao kamere koje su jasno snimile Jensa u njegovom činu. Nakon što je to shvatio i on, probao je da ih uništi ali nije uspeo.

Razlog njegovog pokušaja rušenja garaže jeste to da veruje kako je ona ilegalno sagrađena na njegovom imanju. Policija je pozvana i protiv Lemana je podignuta optužnica za napad i i pravljenje šteše na tuđoj imovini. U toku je istraga za tri čina njegovog vandalizma i veruje da je u pitanju šteta u iznosu od 8500 funti.

Nakon što se penzionisao, Jens je radio kao trener golmana u Arsenalu pre nego što je postao pomoćni trener u Augzburgu. Najskoriji posao mu je bio u Herti iz Berlina gde je otpušten zbog rasističkih poruka koje je slao jednom fudbaleru. Igrač je skrinšotovao sve i okačio javno nakon čega je Leman izvinio ali je ipak ostao bez posla.

Na društevnim mrežama veruju kako Roj Kin i ne predstavlja neku opasnost kada sagledamo Lemanove poteze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here