Kembela čeka novi posao!

0
243
foto: twitter/@Arsenal

Legendarni defanzivac Arsenala, Sol Kembel, bi ovog leta mogao da postane novi trener Kvins Park Rendžersa!

Londonski klub je otpustio Marka Vorbertona na kraju sezone jer nisu bili zadovoljni postignutim. Na Loftus Roudu su želeli makar plej of i da se umešaju u bitku za promociju. Ipak, na kraju su završili na 11. mestu u Čempionšipu.

Nekadašnji defanzivac “tobdžija” je već radio u Kvins Park Rendžersu. Dok je polagao za svoju trenersku licencu, radio je u akademiji kluba i snimao je film “Being Sol Campbell” u tom trenutku.

Prvi posao je dobio u Meklsfild Taunu. Kada je došao, klub je bio u zoni ispadanja u Ligi 2 i nije uspeo da ih ostavi u Fudbalsko Ligi. Nakon toga je radio u Sautendu ali ni njih nije uspeo da ostavi u Ligi 2.

POSLEDNJE KOLO PREMIJER LIGE – KLADI SE U OKTAGONBETU!

Prošlog leta je bio jedan od glavnih kandidata da postane selektor Engleske U21 reprezentacije ali je taj posao otišao u ruke Liju Karlsiju.

Posao na Loftus Roudu bi predstavljao povratak na klupu i trenerskom poslu nakon dve godine pauze. Osim Kembela, Kvins Park Rendžers je već kontaktirao i neke druge trenere.

Mogući naslednici Vorbertona su i trener MK Donsa Lijam Mening, Džejms Rouzberi iz Njuport Kauntija dok se spominje i ime Tima Šervuda.

Teško je očekivati da bi sa novim trenerom već naredne sezone mogli da napadnu sam vrh Čempionšipa. Vrlo je moguće da će uslediti neka vrsta remonta ekipe i Kvins Park bi ponovo vrlo lako mogao da se nađe na sredini tabele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here