Karlitos zvanično otišao u penziju

0
290
Foto: www.premierleague.com

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda, Mančester Sitija i Vest Hem Junajteda, Karlos Tevez, penzionisao se u svojoj 38. godini života.

Argentinac nam je svima prirastao za srce svojim fenomenalnim partijama koje je godinama pružao u PL, a osim Ostrva, Tevez je igrao na još dva kontinenta – Južna Amerika i Azija su takođe bile destinacije u kojima je boravio popularni Karlitos, preciznije, Boka Juniors i Šangaj Šenhua. Tridesetosmogodišnjak se vratio u Boku 2018. godine, za koju je i igrao sve do kraja prošle sezone, kada je napustio klub zbog toga što nije bio dovoljno psihički spreman da nastavi svoju karijeru.

Uzrok njegovih psihičkih problema i nestabilnosti je bila smrt oca, Segunda Raimunda, koja se dogodila u februaru 2021. godine. Tevez se nikada nije dovoljno oporavio od tog tragičnog događaja, stoga je odlučio da se penzioniše i napusti fudbal. Ponude su stizale, konkretno, prema nezvaničnim informacijama, Tevez je imao više ponuda iz MLS-a, ali ih je sve odbio, baš iz razloga što nije dovoljno psihički spreman da bi igrao. Argentinac je čak priznao da je u poslednjih godinu dana na La Bombonjeri pomalo “izgubio kompas”, te da je potpuno zapostavio svoju ishranu, a često je konzumirao i alkohol.

Penzionisao sam se, zvanično – napisao je Karlos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here