Mik Mekarti: Kardif će prvo morati da prodaje

0
27
kardif siti
Photo: Twitter/CardiffCityFC

Velški tim nije imao sezonu kao prethodnu.

Prošle sezone bili su treći u Čempionšipu, igrali plej-of, dok  su ove 8. na tabeli, kolo pre kraja. Mik Mekarti je svojim dolaskom u februaru spasao sezonu Kardifa, koji je u tom trenutku bio 15. na tabeli bliži zoni ispadanja nego zoni plej-of. Iskusni Irac je popravio igre i rezultate i popravio plasman na tabeli.

Međutim, ovo leto neće biti baš lako u Velsu. Mik Mekarti je priznao da ne očekuje da će Hari Vilson ostati i naredne sezone u klubu. Pozajmljeni igrač Liverpula postigao je sedam golova i dodao je još i 11 asistencija. Pored toga, Irac je izjavio da će Kardif biti primoran, zbog krizne nastale korona virusom, da prvo prodaje pre nego što dovodi pojačanja.

Mislim da će mnogi klubovi prvo morati da prodaju igrače, pre nego što sakupe novac za kupovine. Mi smo jedan od tih. Mnogi igrači će biti slobodni ovog leta i vi morate da izađete na tržište i ispitate kod možete dovesti od njih i za koji novac. Biće ovo interesantan prelazni rok, jer će mnogi klubovi prvo morati da prodaju.

Kardif u poslednjem kolu igra sa Roteramom naredne subote.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here