Kako izgleda Konteov pobednički mentalitet? Kejhil je objasnio na genijalan način!

0
220
foto: screenshoot

Geri Kejhil je pokupio ono najbinije od svog nekadašnjeg menadžera Antonia Kontea a to je želja za pobedom bilo kad bilo gde.

Iskusni štoper je bio jedan od standardnih igrača u Čelsijevom timu u sezonama kad je Konte bio menadžer i kada je vodio „plavce“ do trofeja Premijer lige i FA kupa.

Već je dobro poznato kako svi italijanskog trenera opisuju kao „rođenog pobednika“ i da svojim igračima uvek usadi pobednički mentalitet. Stoga se može reći da je i Geri pokupio to od njega.

Iako ovog puta u pitanju nije bio fudbalski teren i meč dve ekipe, Kejhil je želeo pobedu više od ostalih.

Prosto sam želeo to više – našalio se Geri na Tviteru.

Uz to je i okačio snimak trke u džakovima gde je na kraju završio kao pobednik ali samo zahvaljujući svom skoku pred cilj.

Nekada je tako Kejhil nadskakao protivničke napadače a sada mu je to pomoglo da pobedi u „sasvim nebitnoj“ trci.

Tridesetogodišnji štoper je i dalje aktivan fudbaler i u prošloj sezoni je branio boje Bornmuta kom je pomogao da osigura direktnu promociju u Premijer ligu. Geri je za „trešnjice“ odigrao 22 utakmice ali neće biti deo kluba u narednoj sezoni.

Englez je objavio kako će napustiti Vitaliti i tako će postati slobodan igrač u izboru nove sredine. Ima li klubova koji traže štopera sa željom da pobedi čak i u trci u džakovima? Verujemo da svakom klubu treba makar jedan Geri Kejhil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here