U Ipsviču ništa ne funkcioniše: Lambert odstranio dvojicu prvotimaca i poslao ih u U23 tim

0
95
pol lambert
Photo: itfc.co.uk

Velika je napetost u Ipsviču. Velika je tenzija. Atmosfera je loša van kluba, a po poslednjim vestima i u klubu. Pisali smo pre nekoliko dana da su navijači došli ispred trening centra Ipsviča i da su bacali baklje i pevali pesme protiv Pola Lamberta, zahtevajući njegovu smenu.

Ipsvič je sinoć još jednom razočarao odigravši bez golova sa Nortemptonom na svom terenu i ostali su na samo jednoj pobedi na poslednjih šest utakmica.


Burnley – Fulham 2 – Parker pravi novi podvig


Danas iz Istočne Anglije stižu nove informacije koje potvrđuju da je Lambert izgubio i kontrolu nad svlačionicom i da se Ipsvič raspada na svim nivoima. Prema informacijama bliskim klubu, Pol Lambert je ušao u sukob sa napadačem Kajdenom Džeksonom i vezistom Džonom Nolanom i odstranio ih je iz prvog tima. Njih dvojica trenutno treniraju sa U23 timom Ipsviča koji trenira Kiran Dajer.

Kajden Džekson nije igrao od 26. januara kada je dobio crveni karton protiv Sandelenda, a od iste utakmice u timu nema ni Džona Nolana. Obojica su u finišu prelaznog roka imali ponude da napuste klub. Džekson od Hadersfilda, Nolan od Roterama, međutim njih su odbili, što je dodatno razljutilo Lamberta koji je želeo da ih se oslobodi.

Džekson i Nolan bili su mahom standardni kod Lamberta do kraja januara i za njih dvojicu je Ipsvič platio čak 3 miliona funti leta 2018. dok je menadžer bio Pol Hrst.

Pred Traktor Bojsima je serija malo težih mečeva sa timovima koji su iznad njih na tabeli. Prvo igraju sa Oksfordom, potom sa Halom, Donkasterom, pa sledi Akrington. Ove mečeve odigraće u naredne dve nedelje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here