Novi problemi sa koronom: Česterfild odlaže utakmice; pola tima Ipsviča zaraženo

0
550
česterfild stadion
Photo: Twitter/ChesterfieldFC

Boksing Dej naredne subote neće biti onakav na kakav smo navikli. Na većini stadiona neće biti navijača i veliki broj utakmica biće odložen. U svakom rangu, od Lige 1, pa do Nacionalnih liga sever i jug, po nekoliko utakmica je odloženo.

Stigla je nova potvrda da će naredne tri utakmice Česterfilda biti odloženo zato što je nekoliko igrača engleskog petoligaša pozitivno na korona virus. Česterfild neće igrati protiv Dovera, Solihala i Kings Lina i prva naredna utakmica biće 2. januara protiv Solihala.


Chelsea – West Ham 1&GG – Biće spektakl!


Kriza je pogodila je člana Lige 1, ekipu Ipsviča. Njihov subotnji meč bio je odložen, zato što je Piterboro prijavio nekoliko pozitivnih testova prošle nedelje, a tokom vikenda utvrđeno je da ima pozitivnih i u Ipsviču.

Šest igrača i članova stručnog štaba, među kojima je i menadžer Pol Lambert, pozitivni su na korona virus. Ipsvič je zatvorio trening centar i naredne dve utakmice protiv Nortemptona i Vimbldona su pod velikim znakom pitanja.

Podsetimo, u Čempionšipu je ove nedelje odložen duel između Derbija i Roterama zbog nekoliko zaraženih fudbalera ekipe iz Jorkšira. Čeka se odluka da li će Roteram igrati utakmicu za Boksing Dej sa Midlzbrom.

U Ligi 1 već su odložene utakmice Sanderlenda sa Halom, kao i Piterbora sa Džilingemom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here