Holivudski glumac ubedio najboljeg strelca da potpiše za Reksam!

0
140
foto: twitter/@Wrexham_AFC

Novi igrač Reksama biće bivši igrač Kembridž Junajteda, Pol Malin. On je u sezoni za nama bio najbolji strelac u Ligi 2 i tako pomogao Kembridžu da se plasira u viši rang. On će za Reksam potpisati kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa prethodnim klubom.

Malin je imao ponudu Kembridža za produžetak ugovora ali je odbio tu opciju u potrazi za novim izazovima.

Iako se mnogima čini možda da je ovo korak nazad u njegovoj karijeri, Reksam ima velike ambicije. Od kako su ih preuzeli Rajan Rejnolds i Rob MekElheni prvi cilj kluba je povratak u Ligu 2. Oni su najduži član nacionalne lige i ovo će biti petnaesta uzastopna sezona kako su deo nje.

Prošle sezone, promocija im je izmakla u plej ofu a ove im je plan da to obezbede direktno, odnosno bez plej ofa.

Reksam je ostao bez trenera na kraju sezone, ali dovođenje Malina je definitivno korak napred ka ulasku u viši rang. Prošlogodišnji igrač sezone u Ligi 2 može doneti i neku vrstu sreće klubu uzimajući u obzir da je u poslednje tri sezone sa svojim klubovima dva puta izborio promociju.

Mulin nije krio zadovoljstvo što je izabrao ovu destinaciju kao svoj novi klub i objasnio šta je presudilo da on postane novi igrač Reksama.

Doneo sam odluku. Nakon dugog leta za mene, radujem se novoj sezoni i jedva čekam da počnem sa izazovima u Reksamu. Ambicije kluba su me privukle ovde. Rob MekElheni me je pozvao pre nekoliko dana kada još nisam bio siguran da li ću prihvatiti ponudu ali kada mi je objasnio planove kluba i planove koje imaju za mene u budućnosti shvatio sam da želim da budem deo ovoga. Veoma sam uzbuđen za sve što je pred namarekao je Pol na promociji u svom novom klubu.

Reksam je 2008. godine ispao prvi put it Fudbalske lige nakon 87 godina. Nadamo se da je ova sezona konačno ta koju navijači ovog kluba željno iščekuju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here