Direktor Fulama se izvinio navijačima i obećao pojačanja

0
1050
fulam i aston vila
Photo: Twitter/FulhamFC

Fulamu preti ispadanje već u decembru, ako je suditi po startu sezone. Tri utakmice, tri poraza i čak 10 primljenih golova. Pre dve godine pod Slavišom Jokanovićem problem je bila odbrana, sada pod Skotom Parkerom, kada je delovalo da će naučiti iz prethodnih grešaka, odbrana je opet najveći problem ekipe.

Jasno je da igrači koje Parker ima u svom rusteru, bar dobar deo njih, nisu kvalitet za Premijer ligu i sa njima ne mogu puno očekivati.

Do kraja pijace ima još sedam dana i na Krejven Kotidžu moraju dovesti bar dva-tri dobra pojačanja kako bi sa njima pokušali bar malo pristojnije da izgledaju na terenu.

Posle jučerašnjeg debakla od Aston Vile oglasio se direktor fudbala u Fulamu Toni Kan i najavio pojačanja do kraja prelaznog roka. Kan se oglasio na Tviteru odmah po završetku utakmice:

Izvinjavam se navijačima Fulama zbog našeg nastupa večeras. Pokušavamo da dovedemo štopera još od Vemblija. Izvinjavam se što još nismo uspeli u tome pošto su dvojica imala COVID, izgubili smo besplatnog gde smo mislili da smo blizu, a sa četvrtim smo imali drugi problem. Obećavam nove igrače i bolje igre tima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here