Flitvud otpustio Čeda Evansa zbog nediscipline

0
556
čed evans
Photo: Twitter/ftfc

Bivši fudbaler Mančester Sitija i Šefild Junajteda, raskida ugovor sa Flitvudom.

Iza Evansa je veoma turbulentna karijera. 2012. godine osuđen je za silovanje i dve i po godine proveo je iza rešetaka. Ipak, četiri godine kasnije, prekršaj je poništen i izbrisan je iz registra seksualnih prestupnika, jer je dokazano da nije kriv.

Ko god da ga je potpisao imao je problem, jer su svi sponzori najavljivali da će otići ukoliko on dođe. Rizik je preuzeo Česterfild. Tamo je proveo godinu dana, potom se vratio u Šefild Junajted, pa je prešao u Flituvd, gde je proveo sezonu 2018/19 na pozajmici, pre nego što je prošle godine otkupljen.


Chelsea – West Ham 1&GG – Biće spektakl!


31-godišnjak je prošle sezone redovno igrao i postigao je 11 golova, dok je ove u 17 nastupa mrežu tresao pet puta. Ipak, na poslednje dve utakmice nije bio u timu i Džoj Barton je posle utakmice u subotu potvrdio razlog tome.

Flitvud će raskinuti ugovor sa Čedom Evansom zbog nediscipline fudbalera.

Volim Čeda. Imam ogromno poštovanje prema njemu, ali u određenom trenutku ljudi nastavljaju da prelaze granicu i ja kao menadžer morao sam da promenim scenario. Šta se desilo, ostaće u svlačionici. Ništa veliko, ali nekoliko prekršaja. Imam svlačionicu na koju moram da pazim. Moramo da zadržimo disciplinu i timski duh i to niko ne sme da pokvari. Ko to uradi, nažalost po njega, moraće da ode.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here