Džon Teri glavni konkurent Runiju za klupu Derbija

0
1027
prajd park
Photo: wycombewanderers.co.uk

Bivši defanzivac Čelsija, jedan je od glavnih kandidata za menadžera Derbi Kauntija.

Na Prajd Parku čeka se potvrda kupovine kluba od strane Šeika Kaleda bin Zajeda Al Nehajana, koja će se, prema navodina, dogoditi u narednih 48 sati. Prvi potez novih vlasnika biće imenovanje novog menadžera. Od smene Filipa Kokua prošle nedelje, Vejn Runi obavlja privremenu ulogu menadžera, ali mu za sada ne ide baš najsjajnije. U tri meča nije upisao nijednu pobedu i Derbi je ostao zakucan za dno Čempionšipa.


Sunderland – Burton 1 – Crne mačke i bez menadžera moraju do pobede!


Kako prenose pojedini engleski mediji, i izvori blisku klubu, Džon Teri, koji je trenutno asistent Dinu Smitu u Aston Vili, je jedan od glavnih kandidata novih vlasnika za naslednika Filipa Kokua. Teri je, navodno, oduševljen planom Šeika i koliko novca planira da investira u klub. Pored Terija, kandidat je i Vejn Runi. Engleski fudbaler došao je u klub prošle zime sa idejom da u budućnosti, kada završi sa igračkom karijerom, postane menadžer kluba. Međutim, tada je bila nova vlast u klubu i drugi ljudi. Kladionica 32red imala je veliki uticaj u njegovo dovođenje, a videćemo da li će imati uticaja i prilikom biranja novog menadžera.

Pored Terija i Runija, još nekoliko poznatih imena dovodi se u vezu sa klupom na Prajd Parku, ali mnogo toga biće jasnije do kraja nedelje, eventualno početkom naredne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here