Veliki gest Džeka Griliša: Donacijom pomogao bivšem saigraču da sakupi novac za operaciju

0
698
džek griliš
Photo: Twitter/AVFCOfficial

Kapiten Aston Vile nije zaboravio svog bivšeg saigrača i pokazao je svoju veličinu.

Pre mesec dana Alderšot je igrao prijateljsku utakmicu sa Ebsflitom u okviru priprema za novu sezonu. Na tom meču tešku povredu zadobio je levi bek Liam Kinsela koji je oštetio ligamente kolena po drugi put u poslednjih 12 meseci.

Povreda je podrazumevala operaciju, čitav oporavak i sve što obično ide uz to, a naravno čitav trošak je pao na leđa petoligaša Alderšota, čiji je Kinsela član od 2018. godine. Za Alderšot to i možda ne bi bio problem da trenutno ne vlada pandemija korona virusa i da su svi niželigaški klubovi bez prihoda, a kako su troškovi operacije i čitavog tretmana skoro 10,000 funti, sam Kinsela je želeo da pomogne klubu tako što je pokrenuo stranicu za donacije.

Cilj je bio sakupiti 10,000 funti, ali je on probijem za samo nedelju dana. Dobar deo čitave sume pokrio je kapiten Aston Vile Džek Griliš koji je donirao 2,000 funti. Griliš i Kinsela igrali su zajedno u mladom i rezervnom timu Aston Vile.

Samo što sam postavio stranicu i moja mama je napisala u porodičnom četu “Da li si video ko je donirao?” Bio sam u fazonu “Ko?” i ona je odgovorila “Džek.” Obišao sam stranicu i video sam koliko je donirao. Mislim da je to zaista neverovatno. Bili smo u mladom timu, odrasli smo zajedno, zatim u rezervnom timu, neko vreme čak i u prvom timu. Postali smo dobri prijatelji, išli smo zajedno na odmor i još uvek smo u kontaktu.

Zaista lep gest Džeka Griliša.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here