Kada Džejms Von zatrese mrežu – Tranmer ne gubi

0
83
tranmer rovers
Photo: Twitter/TranmereRovers

Iskusni napadač nalazi se u sjajnoj formi.

Džejms Von, nekadašnji napadač Sanderlenda, Evertona, Noriča i Birmingema, pojačao je Tranmer Rovers u januaru prošle godine. Prvi deo prošle sezone proveo je u Bredfordu i imao je odličan golgeterski učinak do prekida sezone. Sa njim je nastavio i ove u Viralu.


Tranmer Rovers – Oldham Athletic 1 – Džejms Von ponogo gazi Atletik


32-godišnjak je postigao šest golova na poslednjih šest utakmica i trenutno je na broju od 16 ligaških golova u sezoni. Samo je Pol Malin, napadač Kembridža, postigao više golova u Ligi 2 ove sezone.

Ono što je interesantno, kada Von zatrese mrežu – Tranmer ne gubi. U strelce se upisao na 11 utakmica. U njima Tranmer ima čak 10 pobeda i samo jedan remi!

Džejms Von imaće priliku da svoj skor popravi danas kada u goste na Prenton Parku dolazi Oldam. Kada su se prethodni put sastali u prvenstvu, početkom decembra, Tranmer je pobedio 0:1 i upravo je Von jedini strelac na tom meču. Prošle sezone u dresu Bredforda, takođe je tresao mrežu protiv Oldama.

Tranmer igra odlično pod Kitom Hilom. U poslednjih pet utakmica imaju četiri pobede i u najboljoj formi su u čitavoj ligi. Samo je Bredford sakupio više bodova od njih u poslednji 10 mečeva.

Liga 2, današnji raspored:

Eksiter Siti – Grimzbi Taun (14.00)
Salford Siti – Karlajl Junajted (16.00)
Čeltenam Taun – Bredford Siti
Tranmer Rovers – Oldam Atletik
Mensfild Taun – Kembridž Junajted
Sautend Junajted – Bolton Vonderers
Lejton Orijent – Port Vejl
Berou – Morkamb
Krouli Taun – Kolčester Junajted
Skantorp Junajted – Herogejt Taun
Stivenidž – Volsol
Sutra:
Njuport Kaunti – Forest Grin Rovers (14:00)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here