Njega ništa ne može da spreči da ne odigra svih 90 minuta: Štoper Milvola igrao sa iščašenim ramenom!

0
712
džejk kuper
Photo: Twitter/MillwallFC

Za rekord štopera Milvola možda ste čuli. Ukoliko niste, zaista je impresivan.

Džejk Kuper je odigrao svaki minut u prethodnih 136 utakmica u dresu Milvola. Poslednju utakmicu propustio je još krajem oktobra 2017. godine. Trenutni niz počeo je 4. novembra 2017. i od tada je redovan u startnoj postavi Lavova i uvek odigra svih 90 minuta.

U subotu je bio veoma blizu prekida tog niza, ali je pokazao svu svoju snagu. Milvol je gostovao Birmingemu i Kuper je 15 minuta pre kraja iščašio rame. Ono je potpuno izašlo iz ležišta, Kuper ga je vratio, i odigrao utakmicu do kraja.


Leicester – Fulham 1&D2+ – Lisice se priključuju vrhu!


Problem po 25-godišnjaka je taj što će možda morati da propusti sutrašnju utakmicu sa Blekburnom, čime bi prekinuo trogodišnji niz.

Kups je igrao poslednjih 15 minuta sa iščašenim ramenom. Njegova ruka je izašla iz ležišta, rame nije bilo na mestu, on ga je samo vratio i nastavio sa njim da igra. Pritom je u poslednjih 15 minuta udarao loptu glavom, napadao rivala. To samo pokazuje gde smo. Zbog toga ne mogu kritikovati momke posle utakmice. Sačekaćemo ponedeljak ujutru, pa ćemo odlučiti šta ćemo sa njim.

Džejk Kuper je ponikao u Redingu. Januara 2017. godine stigao je na Den na pozajmicu do kraja sezone, da bi kasnije tog leta bio otkupljen od Rojalsa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here