Hasenhitl o povredi Ingsa: Ne deluje dobro

0
820
deni ings
Photo: southamptonfc.com

Sautempton je odigrao odličnu utakmicu na Vila Parku. Sveci su isprašili svog rivala sa četiri gola u mreži i došli su do četvrte pobede u sezoni.

Ralf Hasenhitl stvorio je veoma dobar tim koji sa kojim trenutno drži četvrto mesto na tabeli sa 13 poena. Partija na Vila Parku bila je fenomenalna, ali je jedan detalj u finišu bacio senku na sve.


Northampton – MK Dons 3+ – Biće otvoreno na obe strane!


Zbog povrede kolena Deni Ings je napustio teren u 85. minutu kada ga je zamenio Šejn Long. Austrijski menadžer posle menadžer izjavio je posle utakmice da povreda nije nikako delovala dobro i u klubu se plaše najgoreg scenarija i duge pauze.

Ne izgleda dobro.

Izjavio je menadžer Sautemtpona.

To se dogodilo baš ispred mene i mi znamo njegovu istoriju sa povredama kolena. Nadamo se da nije previše teška povreda, ali moramo da uradimo dodatne preglede kako bismo utvrdili njenu težinu. Istegao je koleno i odmah je počeo da viče: “Moje koleno, moje koleno”.

Od kada je prešao iz Liverpula u Sautempton Ings prikazuje neverovatne partije. Prošlu sezonu završio je sa 22 pogotka, dok je na startu ove mrežu tresao već pet puta. 28-godišnji napadač danas ima zakazano skeniranje kako bi se odredila duža odsustva.

Sautempton ima meč sa Njukaslom do reprezentativne pauze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here