“Da budem iskren, samo želim da izađem sa stadiona Totenhema”

0
245
Foto: www.arsenal.com

Fudbaleri Arsenala su poraženi od ljutog rivala, Totenhema, u susretu koji će potencijalno u velikoj meri odlučiti poslednjeg učesnika Lige šampiona koji dolazi iz Engleske. “Tobdžije” su bile inferiorniji tim gotovo čitav meč, pre svega zbog toga što su, zahvaljujući nepažnji i nesmotrenom potezu Roba Holdinga, dobar deo meča igrali sa čovekom manje u polju. Ubedljivih 3:0 i znatno teža pozicija pred poslednja dva kola za tim sa Emirata.

TOTENHEM – BARNLI 1-1 (1.97)

Gost u specijalnoj emisiji posvećenoj derbiju severnog dela Londona na Skaj Sportu bio je bivši igrač Arsenala, Teo Volkot, koji je imao mnogo toga da kaže o jučerašnjoj utakmici, pa makar deo toga izašao i kroz šalu.

Izvinite, da budem iskren, samo želim da izađem sa ovog stadiona. Kao što sam već rekao, imaju izuzetnog menadžera. Mikel je takođe odličan, učio je od Pepa, ali isto tako mnogo može da nauči od ovog čoveka (Kontea). On je neverovatan, rođen pobednik. Kada gledate na to da će jedan od klubova iz Londona igrati Ligu šampiona, to znači da će mnogo ljudi sa strane dolaziti ovde, što je samo po sebi značajna stvar. Mikel sve to zna, utakmica u ponedeljak sa Njukaslom je od ogromnog značaja. Saosećam sa igračima, nije lako gubiti u ovakvim utakmicama, i meni se dešavalo. Morate taj osećaj da što pre izbacite iz sebe. Iako tim ima manjak iskustva, verujem da će obaviti posao do kraja – rekao je Volkot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here