Hjuton dovodi igrača koji svakom klubu donosi promociju

0
922
kris hjuton
Photo: Twitter/NFFC

Šumari su postavili menadžera koji zna kako uvesti tim u Premijer ligu, a on želi igrača koji je to radio tri puta u poslednjih nekoliko godina.

Prelazni rok jeste završen u ponedeljak, ali za inostrane transfere. Klubovi će moći još dve nedelje da dovode među sobom. To ne važi za premijerligaše, koji će moći da kupuju iz nižih liga, ali ne i iz redova ligaškog rivala.

Notingem Forest je ovog leta doveo čak 13 novih igrača, ali s obzirom da su pre dva dana predstavili novog menadžera, realno je očekivati bar još neko novo ime tokom reprezentativne pauze.

Kris Hjuton je bacio pik na krilnog igrača Fulama Entonija Nokarta. Hjuton i Nokart sarađivali su zajedno u Brajtonu i zajedno su obezbedili ulazak u Premijer ligu. Francuz je ovog leta otkupljen od strane Fulama nakon prošlogodišnje pozajmice, ali nije upisao ni minut u prva četiri kola nove sezone u Premijer ligi.

Nokart je igrač koji zna kako se ulazi u najjači rang. Igrao je u tri engleska kluba: Brajtonu, Lesteru i Fulamu, i sa svakim je uspeo da upiše promociju.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here