Brentford kreće u akciju – Englez stiže u London za 20 miliona

0
235
Foto: www.brentfordfc.com

Fudbalski klub Brentford će se takođe aktivirati u ovom prelaznom roku. Kako prenosi Atletik, “pčelice” će ponuditi 20 miliona funti za Kina Luisa Potera.

Tomas Frenk želi da dodatno ojača roster koji ima i tako ponovo ubeleži dobre rezultate u drugoj uzastopnoj sezoni u Premijer ligi za ovaj klub. Brentford je nakon povratka u elitu završio na sjajno 13. mestu.

Veruje se kako je Luis Poter glavna želja trenera londonskog kluba. Dvadesetjednogodišnjak je bio na radaru kluba i prošlog leta ali Hal Siti nije želeo da pusti svog igrača.

Veruje se kako bi potencijalan transfer trebalo da iznosi 16 miliona funti dok bi četiri Hal dobio kroz određene bonuse. To bi učinilo ovog mladog igrača najskupljim transferom u istoriji Brentforda. Trenutno je to Kristofer Ajer koji je prošlog leta stigao za 13,5 miliona funti.

Luis Poter je produkt akademije Hal Sitija i velika očekivanja su imali od njega na MKM Stadionu. U sezoni za nama je postigao 13 golova i upisao je tri asistencije na 46 utakmica u Čempionšipu.

Navijači veruju kako je u pitanju veoma talentovan igrač čim njihova klub želi da potroši ovoliko novca. Brentford nije poznat kao “trošadžija” te će sve oči biti uprte u Kina u slučaju da dođe u London.

Frenk će nažalost ovog leta gotovo sigurno ostati bez usluga Kristijana Eriksena dok je u opticaju i prodaja Ajvana Tonija u slučaju odgovarajuće ponude. Stoga se u klubu nadaju da bi potpis Luisa Potera mogli da osiguraju što pre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here