Učenik protiv učitelja

0
723
ian evat i ian holovej
Photo: blackpoolgazette.co.uk

Jedan od interesantnijih duela u nižim ligama danas.

Bolton Vonderer u veoma bitnom meču dočekuje Grimzbi Taun. Bolton je loše počeo sezonu, upisao tri poraza u nizu, ali je pobeda protiv Herogejta malo popravila raspoloženje. Ian Evat je malo u problemu pred meč, jer je ostao bez dva važna igrača zbog povrede, ali su danas bodovi imperativ.

Sa druge strane, Grimzbi je krenuo takođe slabo. Odigrali su samo dva meča, jer je susret protiv Bredforda bio odložen zbog COVID-a. U ta dva meča poraženi su bez datog gola i Ian Holovej je veoma loše startovao šampionat.

GOLOVI U BOLTONU – 3+ MORA DA DOĐE!

Susret privlači pažnju zbog menadžera koji sede na klupama: Mladog Iana Evata sa jedne strane, i već dosta iskusnog Iana Holoveja sa druge.

Svi se dobro sećamo Blekpula koji je pre 10 godina igrao u Premijer ligi. Menadžer tog tima Mandarina bio je Ian Holovej, a kapiten Ian Evat. Punu deceniju kasnije sastaju se jedan protiv drugog kao menadžeri.

Ovo je nešto što sam uvek želeo i radovao se tome. Oli je važan deo mog života. O njemu imam samo reći hvale. Preko njega sam najbolje osetio kako je biti menadžer. On je neverovatna osoba, on i njegova porodica. Uradili su mnogo za mene i uvek ću im biti zahvalan na tome.

Njegov način razmišljanja i mentalitet imali su veliki uticaj na mene. U Blekpulu smo svi bili srećni samo opstankom u Čempionšipu, ali je Oli došao na klupu i potpuno promenio način razmišljanja i mentalitet.

Holovej je pre utakmice sa Boltonom dodao:

Nisam imao uticaj ni na koga. Bio sam u periodu života kada sam naišao na grupu ljudi sa kojom sam hteo da pričam i pomognem im. Želeo sam da me slušaju. Na svu sreću po mene, oni su slušali i radili dobro, veoma dobro i bili su dobri kao tim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here