Potop Boltona na startu sezone, Evat već pod pritiskom

0
1184
ian evat
Photo: Twitter/OfficialBWFC

Prethodne dve sezone u Čempionšipu i Ligi 1 bile su košmarne i donele su dva uzastopna ispadanja. Očekivanja pred start ove bila su znatno veća. Došao je Ian Evat posle neverovatnog podviga na klupi Beroua, doveden je veliki broj visoko profilnih pojačanja za Ligu 2, ali rezultata nema.

Posle tri kola u prvenstvu upisali su tri poraza sa gol-razlikom 0:5. Pored toga imaju i dva poraza u Liga kupu i EFL Trofeju. Ian Evat je ušao u istoriju Boltona kao prvi menadžer koji je izgubio svih prvih pet utakmica na klupi. Bilans do sada 0-0-5, gol-razlika 3:10! Juče su poraženi od Njuporta na svom terenu sa 0:2 u meču gde je rival uputio čak 24 šuta na gol!

Polako kruže glasine da će on i Hari Kjuel biti prvi treneri koji će popiti otkaz u Ligi 2 nakon loših startova svojih ekipa. Evat je kritikovao mentalitet ekipe i da moraju na tome da porade, a ono što brine su i partije Iona Dojla, najvećeg pojačanja ovog leta.

Prošle godine u dresu Svindona postigao je 25 golova u Ligi 2, dok u prva tri meča ove sezone u dresu Boltona imao je samo JEDAN šut u okvir gola rivala!

Pred Boltonom su tri utakmice gde moraju da poprave formu ili će Evat sigurno dobiti otkaz. Prvo dočekuju Grimzbi koji takođe nema dobar start sezone, pa zatim gostuju dosta lošem Oldamu i nakon toga sledi susret Evata sa bivšim klubom Beruom.

Raspored po meri gde moraju početi da pobeđuju i da postižu golove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here