Bolton upozoren: U Berou se sprema neprijatan doček za Evata

0
5115
ian evat
Photo: Twitter/OfficialBWFC

U vanrednom meču Lige 2, večeras od 20.45 Bolton Vonderers predvođen Ianom Evatom gostuje Berou. Za engleskog menadžera na klupi bivšeg premijerligaša ovo će biti emotivan meč, s obzirom da je Evat prethodne dve godine vodio Berou i on je najzaslužniji što se ova ekipa posle pola veka vratila u Fudbalsku ligu.

Evat je ovog leta napustio Berou i preuzeo Bolton koji je platio šestocifrenu kompenzaciju za njega, ali start sezone u novom klubu ne protiče dobro. Bolton je upisao četiri poraza posle šest utakmica i ima samo četiri boda. Poražavajuće je i to da su postigli samo tri gola, što je uz Skantorp, najmanje u ligi.

Berou – Bolton 0-2 – Biće tvrdo na Holker Stritu!

Mladi menadžer je već sada pod velikim pritiskom. Evat je posle poraza od Oldama izjavio da je mentalitet glavni problem loših rezultata i da na tome najviše moraju poraditi. Od strane vlasnika dobio je dobra pojačanja, ekipa je na papiru kandidat za vrh, ali rezultata nema.

Večerašnje gostovanje protiv Berou je veoma važno. Novi poraz bi ga umnogome približio otkazu.

Navijača na stadionu neće biti, ali Iana Evata čeka neprijatan doček. Policija Beroua poslala je upozorenje Boltonu da postoji mogućnost da dođe do velikog okupljanja navijača Beroua ispred Holker Strita. Policija je takođe upozorila sve u Boltonu da možda dođe i do potencijalnih problema.

Reding – Vikomb 1&D2+ – Ovo moraju dobiti!

Evat je izjavio da nema loše mišljenje prema Berou i da je to vreme bilo fenomenalno.

Proveo sam fenomenalno vreme u Berou, magičan period, i neprijatno mi je kada pomislim da bi nešto tako moglo da ga upropasti. Policija nam je poslala pismo u kome nas je upozorila da se u Berou sprema žurka dobrodošlice i da budemo oprezni. Sa moje tačke gledišta, samo lepe reči mogu da izgovorim o mom vremenu tamo. Svi smo nastavili dalje i neprijatno mi je kada pomislim da bi loše ponašanje manjine moglo to da promeni.

Berou je takođe veoma loše startovao novu sezonu. Još uvek nisu okusili ukus pobede posle šest utakmica i imaju samo tri boda. Za večerašnji meč, kao i za onaj u subotu, biće bez menadžera Dejvida Dana i asistenta Roba Kelija, koji su u izolaciji zbog pozitivnog testa na korona virus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here