Arsenalova “otpusna lista” – sedmorica mogu da pakuju kofere

0
272
Foto: Twitter/@Arsenal

Fudbalski klub Arsenal se, konačno, odlučio za nešto radikalnije i konkretnije promene u igračkom kadru, pred novu sezonu PL. Dovedena su neka bitna pojačanja, poput Fabija Vierije i Gabrijela Žesusa, ali je isto tako važno nadoknaditi uložen novac, a to se najbrže i najefikasnije radi prodajom igrača.

Kako prenose engleski mediji, čak sedmorica “Tobdžija” su se našla na listi za odstrel, a među njima su: Pepe, Leno, Beljerin, Toreira, Mejtland-Najls, Pablo Mari i Ris Nelson.

Fulam je bio najkonkretniji u želji da dovede nemačkog čuvara mreže, ali od tog transfera još uvek nema ništa. Tu su i dva povratnika koja nisu pokazala baš preveliku želju za ponovnim igranjem u Arsenalu, Beljerin i Toreira. Arsenal nije bio zadovoljan ponudama koje je dobio od Betisa, odnosno Fiorentine, stoga je dvojac vraćen na Emirate, u nadi da će se uskoro pojaviti ponuda koja će zadovoljiti apetite.

Kada na sve ovo dodamo i ogromnu želju kluba da dovede Belgijanca, Jurija Tilemansa, u svoje redove, kristalno je jasno da će neko od gore pomenutih imena veoma brzo napustiti London. Neće Arsenal dobiti preveliki novac, ali će opet biti i više nego dovoljno da se, makar za nijansu, povećaju šanse za dovođenjem još nekog pojačanja. Za sada, sve ide u dobrom pravcu.

Foto: Twitter/@LCFC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here