Aleksis Sančez otvoreno o vremenu u Junajtedu: Hteo sam da napustim klub posle jednog treninga

0
798
aleksis sančez, romelu lukaku
Foto: Twitter/@Inter

Čileanski fudbaler po prvi put javno je govorio o svom vremenu na Teatru snova.

Kada je u januaru 2018. godine Emirejts zamenio Old Trafordom svi su verovali da je Mančester dobio odlično pojačanje. Sančez je od Junajteda dobio astronomski ugovor vredan oko pola miliona nedeljno, ali na terenu nije opravdao ni delić uloženog. Odigrao je ukupno 32 utakmice za godinu i po dana i postigao samo tri gola. Prošle sezone pozajmljen je Interu koji ga je ovog leta otkupio.

U snimku koji je objavio na svom Instagram profilu, Čileanac je otvoreno pričao o vremenu u Junajtedu, ali nije baš birao reči.

Želim da vam pričam o mom periodu u Junajtedu, o mnogim stvarima koje su izrečene i zbog kojih izgledam loše. Dobio sam priliku da dođem u Junajted i delovalo mi je veoma privlačno. Bilo je veoma lepo za mene, zato što sam kao mali veoma voleo taj klub. Sve se završilo potpisom bez mnogo informacija šta se sve događa tamo. Prvih dana sa mojim kolegama, bilo je tu stvari kojih niste svesni dok je dođete.

Posle prvog treninga shvatio sam mnoge stvari. Došao sam kući i rekao mom agentu: Ne možemo da prekinemo ugovor i da se vratim u Arsenal?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here